Anti-allergische gels

Onze nagelstudio beschikt over gels zonder acrylaten
Anti-allergische gelnagels Leuven
Hypo-allergeen Leuven
Allergie kunstnagels Leuven
allergie shellac Leuven

Net zoals mensen allergisch kunnen zijn aan pollen (hooikoorts), sommige shampoos, bodylotions of mascara, reageert een zeer kleine minderheid van de mensen op het acrylaat bestanddeel in gels.

Meestal gebeurt dit met acrylnagels (dewelke onze nagelstudio niet aanbiedt), maar sporadisch heeft iemand ook een allergie aan gels. Dit uit zich in jeuk aan de vingertoppen.

Onze nagelstudio heeft als één van de weinige nagelstudio's in België een assortiment aan anti-allergene gels in het gamma, waardoor iemand die allergisch is, toch een French manicure of kleurengel kan dragen.

Meer over allergieën

Acrylnagels houden zeker meer risico in

Acrylnagels houden meer risico in, gelet op de methode. Het monomeer in acryl is veel vluchtiger. Gel is een meer stroperig product waarbij eigenlijk geen echte chemische reactie meer wordt gecreëerd, zoals bij acryl wel het geval is. Een van de redenen dat onze nagelstudio niet met acryl werkt!

Anti-allergische gels

Allergie

Hypo-allergene gellak Shellac

Hypo-allergene gellak

Onze nagelstudio gebruikt de Shellac-gellak van CND. Niet alleen een uitstekend merk van gellak, maar tevens is deze gellak hypo-allergeen!
Anti-allergische gelnagels

Een identieke nagellook

Anti-allergische gels zorgen eveneens voor een langdurig resultaat. Tot een week of 3 tot 4 zijn uw nagels steeds glanzend en mooi van kleur.

Aarzel niet om ons te contacteren op (016) 23.85.78 indien u meer inlichtingen wenst!