Bruidsnagels

Mooie en verzorgde nagels op je huwelijksdag maken het plaatje compleet.
Bruidsnagels Leuven
Huwelijk nagels Leuven
Huwelijk Manicure Leuven
Huwelijk bruid gelnagels Leuven
Huwelijk French Manicure Leuven

De belangrijkste dag in je leven. Je bruiloft. Je wil er natuurlijk op je best uitzien! Niet alleen de jurk, sieraden en het kapsel zijn daarvoor van belang. Mooie handen en nagels maken het plaatje compleet.

Wij kunnen zorgen voor prachtige bruidsnagels op zo'n belangrijke dag. Voor de bruid, maar eventueel ook de gasten, zoals moeder of zussen. Van naturel tot glamour, alles is mogelijk.

Wij raden aan om ruim van tevoren een afspraak vast te leggen. Lukt dit echter niet, dan kan u er echter zeker van zijn dat wij flexibel zullen proberen te werken om uw nagels prachtig af te werken voor uw bruiloft.

Wij nemen natuurlijk samen uw wensen en ideeën door, zodat we samen tot een prachtige look voor uw bruidsnagels komen. Mocht u vragen hebben of meer informatie wensen, aarzel dan vooral niet om ons te contacteren of eens vrijblijvend langs te komen.


Uw handen en nagels zullen vereeuwigd worden op uw huwelijksfoto's en film.
Het is dus belangrijk dat uw handen en nagels op deze dag zo mooi mogelijk zijn!

FAQ

Zijn versieringen mogelijk?

Je bruidsnagels kunnen in onze nagelstudio uiteraard voorzien worden van kristallen, tekeningen, motieven, ... Meestal wordt gekozen voor een verzorgde look eventueel met enkele kristallen.

Hoelang blijven m'n bruidsnagels mooi?

Afhankelijk van de snelheid waarmee je nageltjes groeien, tussen de 2 tot 4 weken.

Wanneer moet ik een afspraak maken?

Wij raden aan om ruim van tevoren een afspraak vast te leggen. U kan uiteraard ten alle tijden vrijblijvend eens langskomen in onze nagelstudio om uw vragen te stellen of uw wensen door te nemen.

Je huwelijksdag

Bruidsnagels Leuven

Je wensen?

We raden om geruime tijd tevoren een afspraak te maken voor je nagels op je huwelijksdag. Zo kunnen we je wensen overlopen en kan je tevens je vragen stellen.
Bruid gelnagels

Je trouwkleed, de ringen en ....

Je wil er uiteraard op je best uitzien! Ook je handen en nagels verdienen zeker aandacht. Op je huwelijk worden je handen en nagels immers meermaals vereeuwigd op huwelijksfoto's en film.
Bruid

Lees zeker ook

onze pagina met veelgestelde vragen (FAQ) even door.
Aarzel zeker ook niet om ons volledig vrijblijvend te contacteren indien u vragen heeft.

Aarzel zeker niet om ons te contacteren : (016) 23.85.78. Wij helpen graag uw vragen te beantwoorden.