Gellak / Shellac

Langdurig gelakte nagels, die de glans niet verliezen en die niet afbladderen!
Shellac Cerulean Sea Leuven
Shellac Wildfire Leuven
Gellak Desert Poppy Leuven
Gellak Electric Orange Leuven

Gellak wordt ook wel gel nagellak, gel polish of soak off gel genoemd. Het is een nieuwe trend bij nagelstudio's. Gellak combineert de eigenschappen van een gellaag met die van een nagellak in heel veel verschillende kleuren. De nagels zien er tot twee weken fantastisch uit. Soms ook wel langer, mede afhankelijk van hoe hard de nagels groeien. Het bladdert niet, en het geeft de nagels een extra stevigheid. Scheuren en afbreken wordt hierdoor geëlimineerd. Het is een ideaal product voor mensen die geen verlengde kunstnagel willen, maar wel mooi verzorgde nagels wensen voor een wat langere periode.

Alle soorten gellak worden aangebracht op dezelfde manier: Na het aanbrengen van een primer, wordt eerst een basislaag (basecoat) aangebracht, dan een dubbele kleurlaag (colorcoat) en vervolgens een toplaag (topcoat).

Elke laag wordt onder een UV lamp uitgehard op dezelfde manier als gelnagels. Het resultaat van de lagen samen zorgt voor twee zaken: versteviging van uw natuurlijke nagels en een relatief langdurige, quasi onslijtbare vervanger van gewone nagellak.

Gellak, Shellac en Gelish

Gellak

Gellak is de verzamelnaam van het systeem. Meerdere merken hebben een gellak.
Het wordt zo genoemd aangezien het wel degelijk een gel is die met UV wordt uitgehard (zoals gelnagels) maar relatief eenvoudig is aan te brengen en de structuur heeft van nagellak.

Shellac & Gelish

Shellac is de gellak van CND; de innovatie van deze gellak is dat deze hypo-allergeen is en dientengevolge het risico op een contact-allergie aan acrylaten sterk reduceert voor mensen die hieraan gevoelig zijn;
Gelish is de oorspronkelijke gellak; het nadeel van deze gellak is dat er eventueel acrylaat-allergie mogelijk is

Waarom gellak?

Uw beroep laat geen gelnagels toe?

Gellak-nagels zijn interessant voor mensen die geen gelnagels mogen vanwege hun beroep, maar die wel mooie en stevige nagels willen hebben.

Gellak is ook mogelijk op uw teennagels

Gellak komt in vele kleuren

Onze nagelstudio heeft uiteraard een ruim assortiment aan gellak-kleuren. Tevens is een French manicure mogelijk.

Vragen over gellak?

Frequently asked questions gellak

FAQ gellak

Indien u verdere vragen heeft over gelnagels en/of gellak. Uiteraard kan u steeds vrijblijvend met onze nagelstudio contact opnemen.
kleuren gellak

Gellak kleuren

Gellak komt in vele kleuren, net zoals gelnagels. U kan steeds het assortiment bekijken in onze nagelstudio.
CND Shellac Leuven

CND Shellac

Wij gebruiken Shellac van CND, niet alleen omdat dit merk een ijzersterke reputatie heeft, maar tevens is deze gellak als enige hypo-allergeen.

Onze klanten

Linde is a miracle worker, rescued my nails the other week and made them look beautiful. Thank you.

Linde zorgt niet enkel voor mijn perfecte nagels, maar is zonder twijfel geweldig gezelschap en een ideale invulling voor me-time!

Super leuke zaak! Goede sfeer, super service, prachtige nagels en gewéldige mensen die je nagels prachtig maken. Beter kan het niet!


beste nagelstyliste in leuven!

Linde werkt snel en grondig om je de beste gel-manicure te geven die zeker drie weken houdt! De fijne babbel en toffe sfeer krijg je er zo bij!

Prachtige zaak! Ik krijg hier keer op keer super mooie nageltjes! Kwaliteit is hier een levensstijl! Ik ben steeds opnieuw fier met deze prachtnageltjes!

Knappe nagelstudio met vriendelijke bediening en vooral prima werk !

Heeft u vragen? Aarzel niet om ons te contacteren op 016 - 23 85 78

Contact