Shellac Gellak CND Leuven
Gellak Leuven
CND Shellac te Leuven
Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contacteer ons(016) 23 85 78

Gellak / Shellac

Langdurig gelakte nagels, die geen glans verliezen en die niet chippen!
Shellac Cerulean Sea Leuven
CND Shellac Leuven
Shellac Wildfire Leuven
Uw gellak - Onze zorg
Gellak Desert Poppy Leuven
Hypoallergene gellak
Gellak Electric Orange Leuven
Ruim assortiment kleuren

Gellak wordt ook wel gel nagellak, gel polish of soak off gel genoemd. Het is een nieuwe trend bij nagelstudio's. Gellak combineert de eigenschappen van een gellaag met die van een nagellak in heel veel verschillende kleuren. De nagels zien er tot twee weken fantastisch uit. Soms ook wel langer, mede afhankelijk van hoe hard uw natuurlijke nagels groeien.

Gellak bladdert niet, en het geeft uw nagels extra stevigheid. Scheuren en afbreken wordt hierdoor geëlimineerd. Het is een ideaal product voor mensen die geen verlengde kunstnagel willen, maar wel mooi verzorgde nagels wensen voor een wat langere periode. Vooral voor vrouwen met mooie, natuurlijke nagels is gellak ideaal : de natuurlijke nagel wordt beschermd, glanst mooi en dus kunnen je nagels mooi uitgroeien.

Alle soorten gellak worden aangebracht op dezelfde manier: Na het aanbrengen van een primer, wordt eerst een basislaag (basecoat) aangebracht, dan een dubbele kleurlaag (colorcoat) en vervolgens een toplaag (topcoat).

Elke laag wordt onder een professionele UV lamp uitgehard op dezelfde manier als gelnagels. Het resultaat van deze lagen samen zorgt voor twee positieve zaken: versteviging van uw natuurlijke nagels en een relatief langdurige, quasi onslijtbare vervanging van uw gewone nagellak.

Nagelstudio Beautiful Nails by Linde

Wat is het verschil tussen gellak, Gelish en Shellac?

Gellak - waarvan de bekendste Gelish en Shellac zijn - is een gelnagellak die moet uitharden onder een speciale UV-lamp.

Wat is Gellak?

 • Gellak is de verzamelnaam van het systeem. Meerdere merken hebben een gellak.
 • Het wordt zo genoemd aangezien het wel degelijk een gel is die met UV wordt uitgehard (zoals gelnagels) maar relatief eenvoudig is aan te brengen en de structuur heeft van een nagellak.
 • Gellak bezorgt u langdurig en perfect gelakte nagels (gemiddeld 14 dagen of langer afhankelijk van o.a. de snelheid van het groeien van uw natuurlijke nagels)

Wat zijn Shellac & Gelish?

 • Shellac is de gellak van het merk CND en meermaals door nail professionals in de US verkozen tot de beste gellak ter wereld; de innovatie van deze gellak is dat deze hypo-allergeen is en dientengevolge het risico op een contact-allergie aan acrylaten sterk reduceert voor mensen die hieraan gevoelig zijn;
 • Gelish is de oorspronkelijke gellak; het nadeel van deze gellak is dat er eventueel acrylaat-allergie mogelijk is.

Waarom gellak?

Uw beroep laat geen gelnagels toe?

Gellak-nagels zijn interessant voor mensen die geen gelnagels mogen laten aanbrengen vanwege hun beroep, maar die wel mooie en stevige nagels willen hebben.

Gellak is ook mogelijk op uw teennagels

14-dagen mooie nagels

Vragen over gellak?

Frequently asked questions gellak

FAQ gellak

Indien u verdere vragen heeft over gelnagels en/of gellak. Uiteraard kan u steeds vrijblijvend met onze nagelstudio contact opnemen.
kleuren gellak

Gellak kleuren

Gellak komt in vele kleuren, net zoals gelnagels. Tevens is een French manicure mogelijk. U kan steeds het assortiment bekijken in onze nagelstudio te Leuven.
CND Shellac Leuven

CND Shellac

Wij gebruiken Shellac van CND, niet alleen omdat dit merk een ijzersterke reputatie heeft (meermaals verkozen tot beste gellak door NAILS magazine), maar tevens is deze gellak als enige hypo-allergeen ('7-free').
Beautiful Nails by Linde

Vragen?

Aarzel zeker niet om ons te contacteren mocht u vragen hebben inzake gellak, Shellac of een andere behandeling. Ook voor afspraken kan u ons steeds bereiken op 016 / 23 85 78.

Wat onze klanten zeggen:

Contact

Louis Melsensstraat 3
3000 Leuven

Openingsuren

Maandag | 09:00 - 18:00
Woe-vrij | 09:00 - 18:00
Zaterdag | 09:00 - 17:00

Afspraak

Tel: 016 23 85 78

Social Contact

Belmodo logo
In studentenstad Leuven kan je bij Beautiful nails by Linde niet alleen terecht voor mooie nagels, maar ook voor manicures, pedicures, wimperextensions en bijwerking en kleuring van je wenkbrauwen. En eigenlijk ook voor een zomers tintje, want Spray Tan Leuven is deel van de zaak. Wie een all-round beautyzaak van kwaliteit zoekt, is in de Louis Melsensstraat 3 aan het juiste adres. 3 adresjes voor perfecte nagels - Belmodo

Vergelijking gelnagels - gellak

Gelnagels Gellak
Houdbaarheid 3-4 weken 2 weken
Versteviging nagels
Verlenging nagels mogelijk Ja Neen
Anti-allergisch Optioneel Ja
Geurloos Ja Ja

Geef uw nagels een verwenbeurt

Gellak Beautiful Nails Leuven

Goed nieuws voor wie droomt van langdurig verzorgde, gelakte nagels!

Gellak is de ideale oplossing voor wie geen gelnagels wilt maar lang wil genieten van mooie handen en voeten zonder last te hebben van afbladderende nagellak. Laat uw verwennen in onze studio en geniet even van wat tijd voor uzelf.

Gellak Beautiful Nails Leuven

Voordelen van gellak bij Beautiful Nails

 • Ruime keuze aan kleuren
 • Langdurig perfect gelakte nagels
 • Wij werken uitsluitend met CND Gellak
 • Zowel op handen als op voeten
 • Verstevigt uw eigen nagels
 • Mini manicure voor het aanbrengen van de gellak

Perfecte nageltjes

Professioneel geplaatste gellak geeft u langdurig, perfect gelakte nageltjes! Geen dagelijkse nagellak meer!

Beautiful Nails Leuven 016 / 23 85 78

Afspraak mogelijkheden

 • Maandag: 09AM tot 06PM
 • Dinsdag: Gesloten
 • Woe-vrij: 09AM tot 06PM
 • zaterdag: 09AM tot 05PM
 • Zondag: Gesloten

Populaire Gellak kleuren

CND gellak blauw Shellac blijft gemiddeld 14 dagen mooi en is goed bestand tegen dagelijks gebruik. Deze gelpolish verstevigt uw nagels en geeft natuurlijke mooie hoogglans. Daarnaast is Shellac niet schadelijk voor de nagels.
Nails readers choice award CND Shellac heeft al meerdere jaren de Readers Choice Award van NAILS Magazine gewonnen in de category 'Favorite Gel-Polish'. Elk jaar roept NAILS Magazine alle nagelprofessionals op om hun stem uit te brengen op hun favoriete producten en deze verkiezing wordt algemeen gezien als de graadmeter in de beauty-wereld van welke merken en producten de beste zijn.
Gellak tenen CND Shellac kan zowel op de nagels van je handen als op de nagels van je voeten worden aangebracht op dezelfde manier en met dezelfde kleuren. Het resultaat van een shellac-behandeling voor je teennagels zijn sterke, gekleurde en glanzende teennagels die tot een maand mooi blijven.
CND shellac gellak Door de hybride technologie is Shellac hypoallergeen en bevat het geen schadelijke stoffen zoals formaldehyde, tolueen of dibutylftalaat. Formaldehyde bijvoorbeeld is een stof die gebruikt wordt in verstevigende nagellakken. De stof onttrekt het vocht uit de nagels en maakt ze zo steviger. Maar langdurig gebruik is nefast! Aangezien deze producten niet voorkomen in CND Shellac, is deze gellak ook geschikt voor gevoelige personen.

Veelgestelde vragen over gellak

Hieronder enkele van de meest gestelde vragen inzake gellak.
CND Shellac leuven

Is er een verschil tussen Shellac en gellak?

Veel mensen vragen zich af wat het verschil is tussen gellak en Shellac. Shellac is de merknaam die alleen gebruikt mag worden door de producent 'Creative Nail Design (CND)'. Het is dus de gellak die door CND wordt vervaardigd.

Waarom kiezen jullie voor deze gellak?

Ten eerste omdat Shellac reeds meermaals werd gekozen tot beste gellak in de US en wordt gemaakt door een mondiale, zeer gekende producent.

Ten tweede omdat Shellac '7-free' en hypo-allergeen is en dus uiterst geschikt voor gevoelige personen.

CND Shellac leuven
CND Shellac leuven

Wanneer beter opteren voor gelnagels?

In de volgende gevallen is het beter om te opteren voor gelnagels in plaats van gellak:

 • Broze nagels
 • Heel korte nagels
 • Nagelbijters
 • Versteviging van de nagel is vereist
 • Verlenging is vereist
 • Langere houdbaarheid is gewenst

Wij gaan voor kwaliteit!

Beautiful Nails gebruikt uitsluitend de beste gellak producten op de - professionele - markt!

 • Meermaals verkozen tot beste gellak
 • Hypo-allergeen en '7-free'
 • CND Shellac is één van de grootste namen in de beautyindustrie
 • Voldoet aan alle EU kwaliteits-eisen
 • Geen Aziatische of Oost-Europese import-merken
Gellak Leuven Gellak Leuven