(Medische) Pedicure

Gespecialiseerde voetverzorging in het hart van Leuven!
Pedicure Leuven
Medische Pedicure Leuven
Pedicure voetverzorging Leuven
Pedicure voeten nagels Leuven

Een cosmetische pedicure betreft het desinfecteren van de voeten, eventueel verwijderen van nagellak, een voetenonderzoek, het knippen van uw nagels en het verschonen van uw nagelriemen, het verwijderen van overtollig eelt alsook van likdoorns of eeltpitten, zo nodig het drukvrij leggen van pijnplekken alsook een korte massage met een verzorgende voetencrème.

Uiteraard geven wij ook advisering met betrekking tot de nazorg.

Een medische pedicure betreft de hierboven vermelde cosmetische pedicure alsook een gespecialiseerde voetverzorging.

Deze gespecialiseerde voetverzorging kan bestaan uit:

  1. Advies en/of behandeling bij diabetesvoeten, oudere voeten, reumatische voeten, spastische voeten, sportersvoeten en/of verwaarloosde voeten.
  2. Advies en/of behandeling van huidaandoeningen zoals: allergieën, eczeem, psoriasis, blaren, eelt, kloven, verschillende soorten likdoorns of eeltpitten, droge voeten, voetwratten, wintervoeten, zweetvoeten, voeten met een onaangname geur, zwemmerseczeem (voetschimmel) en/of ontstekingen.
  3. Advies en/of behandeling van nagelafwijkingen zoals: blauwe nagels, gespleten nagels, ingegroeide nagels, hoornagels, kalk- of schimmelnagels, stootnagels, tunnelnagels, witte vlekken en/of holle nagel.
Wij beantwoorden graag alle vragen die u mogelijks heeft over pedicures of onze dienstverlening! VOET-FAQ

Voetaandoeningen?

Diagnose

Een diagnose kan enkel vastgesteld worden na het grondig inspecteren van de voeten. De pedicure zal aan de hand van vragen proberen een idee te krijgen van de klachten en ziektegeschiedenis. Eventueel kan de pedicure de klant doorverwijzen naar een arts.

Voetaandoeningen

De meest voorkomende aandoeningen aan de voet zijn eelt, wratjes, schimmel, en likdoorns.

Nagelproblemen

De meest voorkomende aandoeningen aan de nagels zijn ingroeiende en ingegroeide nagels, tunnelnagels, hoornnagels, eelt en schimmels.

Medische pedicure

Medische pedicure

Preventief of Curatief?

Een pedicure kan preventief zijn (voorkomen van voetproblemen) of curatief waarbij de pedicure u zo veel mogelijk zal proberen te helpen. De meeste voetproblemen zijn namelijk goed te verhelpen.
Medische Pedicure Leuven

Niet invasief

Een medische pedicure is daarentegen niet invasief, wat wil zeggen dat geen ingrepen en/of operaties worden verricht. Hiervoor wordt doorverwezen naar een arts of specialist.
Orthese Leuven

Ortheses

Wij maken tevens ortheses op maat. Naargelang uw probleem zorgt een orthese er voor dat de pijn onmiddellijk wordt verlicht en u weer zorgeloos op pad kan!

Onze klanten

Linde is a miracle worker, rescued my nails the other week and made them look beautiful. Thank you.

Linde zorgt niet enkel voor mijn perfecte nagels, maar is zonder twijfel geweldig gezelschap en een ideale invulling voor me-time!

Super leuke zaak! Goede sfeer, super service, prachtige nagels en gewéldige mensen die je nagels prachtig maken. Beter kan het niet!


beste nagelstyliste in leuven!

Linde werkt snel en grondig om je de beste gel-manicure te geven die zeker drie weken houdt! De fijne babbel en toffe sfeer krijg je er zo bij!

Contacteer ons op 016 / 23 85 78 of email onze studio

Wij beantwoorden graag al uw vragen inzake (medische) pedicures en/of andere behandelingen! Contact