Manicure Leuven
Gel manicure Leuven
Manicure Beautiful Nails by Linde
Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 18:00
Zondag
Gesloten

Contacteer ons(016) 23 85 78

Manicure te Leuven

Get your Happy Hands!
Manicure Leuven
Manicure Beautiful Nails
Handverzorging Leuven

Een manicure is een behandeling van nagels en handen. Als u bedenkt dat uw handen de gehele dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar in "gebruik" zijn, zou het goed zijn meer aandacht aan ze te besteden.

Droge lucht, zon, temperatuurswisseling, kranten- of ander bedrukt papier, tuinieren, schoonmaakmiddelen ed. plegen dagelijks een aanslag op uw handen. Een manicure behandeling kan echt een weldaad voor uw handen betekenen.

Een periodieke manicure behandeling is daarom echt geen overbodige luxe, uw handen zullen er verzorgd uitzien en heerlijk zacht aanvoelen.

Heb jij ook zo’n last van een droge huid? Ben je helaas niet gezegend met gladde en gezonde nagels? A manicure is just what you need.


Aangezien wij niet meer werken met gewone nagellak (deze chipt reeds na 2 dagen), bieden wij enkel een manicurebehandeling aan als onderdeel van een gellak behandeling.

Manicure tips

Hydrateer zeker je handen

Je heerlijke Manicure gereserveerd? Draag dan ondertussen ook goed zorg voor je handen, zeker in de herfst en winter. Hydrateer je handen met een handcrème. Zorg dat je altijd en overal handcrème bij de hand hebt; in je tas, in je auto, op je werk en naast je computer.

Zeker nooit nagelbijten!

Manicure & huidveroudering

Indien u u handen optimaal verzorgt, vertraagt u de veroudering van uw handen aanzienlijk. Een professionele manicure is zeker een toegevoegde waarde als regelmatige behandeling.

Handverzorging

Manicure

Manicure voordelen

Een manicure verzorgt, beschermt en hydrateert uw huid, waardoor deze er jonger en gezonder uit blijft zien. Laat uw handen uw leeftijd niet verraden! Een regelmatig bezoek aan onze nagelstudio houdt je nagels en handen in topconditie.
Manicure voordelen

De manicure behandeling

Een manicurebehandeling bestaat zowel uit een hand- als een nagelverzorging. De conditie van de natuurlijke nagel en de huid van de handen wordt verbeterd. De nagels worden in vorm gevijld en de nagelriemen worden verzorgd.
Nagelriemen

Nagelriemen

Gezonde nagelriemen zorgen voor gezonde nagels. Verzorg ze dus goed! Een goede nagelriemolie kan al wonderen verrichten!

Manicure + Gellak

Een gellak-behandeling in onze nagelstudio is steeds inclusief een standaard manicure. Gellak

Aarzel niet om ons te contacteren op (016) 23.85.78 indien u meer inlichtingen wenst!