VeiligEen Just-of-the-beach look zonder UV blootstelling

SnelEen Spray Tan sessie duurt 15-20 minuten

NatuurlijkVANI-T Spray Tan gebruikt natuurlijke ingrediënten

DiervriendelijkAbsoluut geen diertesten of dierlijke bestanddelen

VANI-T Spray Tan

Wij gebruiken enkel de award-winning Spray Tan van VANI-T
Spray Tan before after

Award winning

De VANI-T producten werden reeds getest en aanbevolen door internationale magazines zoals Cosmopolitan, Vogue, Elle, Cleo en Hapars Bazaar.

Natuurlijk & diervriendelijk

VANI-T werd opgericht in Australië om een natuurlijk en organisch antwoord te bieden op chemische selftanners. Absoluut niet getest op dieren en zonder enige dierlijke producten.

Celeb favoriet

VANI-T wordt gebruikt door A-list celebrities, beauty editors en TV-show presentatoren over de hele wereld, zoals Kylie Minogue en de hele ploeg van Channel 9.

Snel en veilig

Geen blootstelling aan UV stralen en toch bruin op 15-20 minuten met hetzelfde resultaat als 6 tot 8 zonnebankbeurten. Ideaal voor een gelegenheid of voor je vakantie.

Meer informatie inzake onze Spray Tan vindt u op www.spraytan-leuven.be

Visit us!

Voor je Spray Tan

  • Scrubben
  • Geen parfum, deodorant of bodylotion
  • Scheren tot 8 uur voor je Spray Tan
  • Geen spannende kleding of kleding met elastieken
  • Geen Spray Tan dezelfde dag bij een speciale gelegenheid

Na je Spray Tan

  • Loszittende, donkere kleding
  • Minimaal 4 tot 8 uur niet douchen
  • Geen sport tot 8 uur na de Spray Tan
  • Vergeet geen paraplu als het regent
Instructies

Resultaten van een spray tan

Spray Tanning te Leuven Spray Tanning te Leuven Spray Tanning te Leuven Spray Tanning te Leuven Spray Tanning te Leuven Spray Tanning te Leuven Spray Tanning te Leuven Spray Tanning te Leuven

Voor je vakantie

Een Spray Tan sessie nemen voor je op vakantie vertrekt is een goed idee. Met een kleurtje lijk je een tikje slanker en voel je je happier. Je bent onmiddelijk bikini-ready en je outfits staan beter.

Meer informatie inzake Spray Tanning

Spray Tan
Spray Tan voor je vakantie

Pré-vakantie Spray Tan

Met het Belgische voorjaar lukt het meestal maar niet om een kleurtje op te bouwen om meteen op dag één van de vakantie in een badpak rond te springen. Wil je niet onder de zonnebank, dan is een Spray Tan de oplossing: zekerder op het strand en je vakantiekleding staat nog leuker bij een bruine teint.

Spray Tan voor je vakantie
Spray Tan voor je vakantie
Spray Tan voor je vakantie

Geen UV bescherming

Natuurlijk beschermt een spraytan niet tegen de schadelijke straling van de zon. Dus mocht je kiezen voor een spray-tan voordat je op vakantie gaat, smeer je dan alsnog altijd goed in. Het lijkt misschien alsof je een kleurtje hebt, maar dit biedt geen bescherming.

Voor je huwelijk

Het effect van een goede, licht tot medium Spray Tan laat de ogen stralen, laat de tanden er witter uitzien en complimenteert de jurk. Je lijkt slanker, je benen zijn prachtig bruin.

Meer informatie inzake wedding tan

Spray Tan
Spray Tan voor je huwelijk

Wanneer je Spray Tan?

Indien je gaat trouwen kun je het beste 2 à 3 dagen voor de bruiloft een Spray Tan behandeling reserveren. Tevens adviseren wij ten zeerste een maand voor je bruiloft een proeftanning te laten uitvoeren, zodat we in samenspraak jou de juiste teint kunnen selecteren.

Spray Tan voor je huwelijk
Spray Tan voor je huwelijk
Spray Tan voor je huwelijk

Bridal Spray Tan

Bij een 'Bridal Spray Tan' wordt gekozen voor een medium of lichte kleurintensiteit zodat je je jawoord kan zeggen met een prachtige warme gloed die perfect past bij de wedding glow die Moeder Natuur je die dag ongetwijfeld cadeau doet.

We love spray tanning!