Pedicure Rode Nagels
Cosmetische pedicure Leuven
Medische pedicure Leuven
Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 18:00
Zondag
Gesloten

Contacteer ons(016) 23 85 78

Onze nagelstudio in de Pers

Interviews met en krantenartikels over onze nagelstudio!
Belmodo Logo

3 adresjes voor perfecte nagels

Zin om jezelf Insta-nails aan te meten, maar ben je niet meteen een krak als het op nagels aankomt? Ga dan eens langs bij deze nagelstudio’s! Met nagels kan je eindeloos creatief zijn. Er zijn heel wat verschillende manieren waarop je je nagels onder handen (see what I did there?) kan laten nemen. Onze nagels lakken kunnen we natuurlijk allemaal, maar wie graag een stapje verder gaat, springt best binnen bij een nagelstudio.

Bespreking Beautiful Nails by Linde Belmodo
Review Beautiful Nails by Linde Belmodo

Bespreking in Belmodo

In studentenstad Leuven kan je bij Beautiful Nails by Linde niet alleen terecht voor mooie nagels, maar ook voor manicures, pedicures, wimperextensions en bijwerking en kleuring van je wenkbrauwen. Wie een all-round beautyzaak van kwaliteit zoekt, is in de Louis Melsensstraat 3 aan het juiste adres.

Artikel (web) Artikel (IMG)
Nieuwsblad Beautiful Nails by Linde

Interview Linde met 'Het Nieuwsblad'

Ik heb een zeer persoonlijke band opgebouwd met mijn klanten. Naast nagelstyliste ben ik voor hen ook een steun en toeverlaat. Ik werk uitsluitend met gel, niet met acryl. Dat is te schadelijk voor de nagels.

Artikel (web) Artikel (IMG)
Wablieft Beautiful Nails by Linde

Interview Linde met 'Wablieft'

Zijn gelnagels niet ongezond? Neen. Het kan wel mis gaan bij het leggen van de nagels. Liggen de lagen niet goed? Dan kan er water tussenkomen. Zo kunnen er schimmels ontstaan. Sommige mensen denken na een korte cursus zelf aan de slag te kunnen. Bij hen gebeuren de ongelukjes. Ze vijlen te veel en komen door de nagelplaat. Dat doet pijn.

Artikel (web) Artikel (IMG)
Laatste Nieuws Beautiful Nails by Linde

Interview Sofie De Pauw - 2de Eredame MBB 2006

Eerder toevallig ontdekte ik Beautiful Nails by Linde. Omdat mooie nagels belangrijk zijn in een schoonheidswedstrijd, ging ik op zoek naar een nagelstyliste die me wou sponsoren. Zo kwam ik bij Linde terecht. Het klikte meteen, we werden al vlug goede vriendinnen. Ze levert knap werk.

Artikel (IMG)
Leuvenwinkelstad Beautiful Nails by Linde

Interview Linde met 'Leuvenwinkelstad'

Voor mij is de band tussen mezelf en mijn klanten gebouwd op respect en vriendschap, ik heb een ontzettend leuk cliënteel, allemaal schitterende mensen!