Gelnagels roze Leuven
Gelnagels Leuven
Gelnagels Beautiful Nails by Linde
Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 18:00
Zondag
Gesloten

Contacteer ons(016) 23 85 78

Gelnagels

Gelnagels zijn de ideale oplossing voor sterke, lange en verzorgde nagels!

De dagelijkse verzorging van uw uiterlijk is een must als moderne vrouw. Ook uw handen en nagels verdienen daarbij uw aandacht. Verzorgde handen en nagels zijn immers een blikvanger. Nagelstudio Beautiful Nails by Linde verzorgt uw handen en nagels en zorgt voor net dat beetje extra. Wij werken met gels die op uw nagel of kunstnagel worden aangebracht (gelnagels).

Gelnagels zijn een echte revolutie op het gebied van verzorgde nagels! Ook als u werkt, de vaat doet of poetst, uw nagels zijn steeds glanzend en mooi van kleur. De gels worden in enkele lagen op de nagels aangebracht. Vervolgens wordt de gellaag onder een UV-lamp uitgehard. Hierna worden de gelnagels voorzien van een topcoat. Tot slot wordt geëindigd met een verzorgende olie voor de nagelriemen. Om uw gelnagels in conditie te houden zullen de nagels ongeveer één keer om de 2 à 4 weken moeten nabehandeld worden.

Wilt u ook perfect gelakte nagels wanneer u op vakantie gaat? Maar heeft u geen zin om nagellak of remover mee te moeten nemen in uw reiskoffer of tas en bent u het dagelijkse lakken en de gechipte nagels beu op vakantie? Dan zijn gelnagels dé oplossing. Kijk hier voor een voorbeeld van gelnagels geplaatst door onze nagelstudio na 2 weken zon, zee en strand.

Heeft u vragen? Lees zeker even onze FAQ of contacteer ons.

FAQ Contact

Voordelen van gelnagels

 • Gelnagels zijn flexibel
 • Gelnagels ogen natuurlijk
 • Beschikbaar in vele kleuren
 • Een lange, optimale glans
 • Geen chippende nagellak meer
 • Je nagels zien er bijna een hele maand verzorgd uit
 • Gel is geurloos
 • Nagelverlengingen zijn mogelijk

Contact

Louis Melsensstraat 3
3000 Leuven

Openingsuren

Maandag | 09:00 - 18:00
Woe - zat | 09:00 - 18:00

Afspraak

Tel: 016 23 85 78

Social Contact

Tijdens elke behandeling kan u kiezen hoe u uw gelnagels er tot aan uw volgende afspraak moeten uitzien:
 • De klassieke "French Manicure"
 • Bij een klassieke French manicure krijgt de nagel een nude look, terwijl het randje in stralend wit gelakt wordt. Het geeft de nagels een natuurlijke en toch uiterst verzorgde uitstraling.
 • Een Kleur-Gel
 • Onze Nagelstudio heeft een ruim gamma aan kleuren om uw gelnagels te stylen voor elke gelegenheid of seizoen!
 • Een Naturel-afwerking
 • Zoals de naam zegt een verzorgde, natuurlijke look van gelnagels.
 • Nail-Art
Mijn natuurlijke nagels zijn kort. Moet ik mijn nagels laten verlengen om gelnagels te laten plaatsen?
Indien uw eigen natuurlijke nagels lang genoeg zijn om gelnagels te plaatsen, is een verlenging uiteraard alleen nodig indien u zelf langere nagels wil. Wij kunnen in principe zelfs op vrij korte nagels gelnagels plaatsen.

Indien u ernstig nagelbijt of zeer korte nagels van uzelf heeft, kan het aangewezen zijn om uw nagels de eerste keer te laten verlengen (ook wel een 'set' gelnagels genoemd). Deze nagelverlengingen worden geplaatst met behulp van 'tips' die de vorm van een natuurlijke, lange nagel hebben en op de gewenste lengte worden gevijld.

Voorbeeld verlenging bij een nagelbijter

Waarom gelnagels?

Gelnagels bieden veel voordelen ten opzichte van acryl

Gelnagels bieden meer flexibiliteit, bieden een langdurige glans en ogen natuurlijker dan acrylnagels. Tevens hebben gelnagels niet de schadelijke eigenschappen die acryl wel heeft.

Gelnagels zijn ideaal voor nagelbijters

De kunstnagel is te hard, te taai en niet lekker om op te bijten. Uw nagelbed krijgt direct de gelegenheid om te herstellen en uw eigen nagels krijgen de kans om langer te worden. Voorbeeld

Gelnagels geven een prachtig, langdurig resultaat

Gelnagels zorgen voor een langdurig resultaat. Ook als u werkt, de vaat doet of poetst, uw nagels zijn steeds glanzend en mooi van kleur. Gelnagels vergelen of verkleuren niet, ook niet in de zon op vakantie. Gedaan met het dagelijks lakken van je nagels! Voorbeeld

Beautiful Nails Leuven heeft ook anti-allergische gels

Mocht u last hebben van allergieën, dan kan ook u gelnagels laten plaatsen aangezien wij als één van weinige nagelstudio's een assortiment anti-allergische gels in ons bezit hebben.

Tevreden klanten

Paulien Mathues gelnagels

Paulien Mathues

De Voice van Vlaanderen met rode gelnagels en Swarovski-steentjes geplaatst in onze Nagelstudio.
Laura D'Heedene gelnagels

Laura D'Heedene

De zangeres van Carmine en deelneemster aan Idool en Eurosong met nailart en Swarovski kristallen in onze nagelstudio.
Katrien Goris gelnagels

Katrien Goris

Miss Belgian Beauty met naturel gelnagels als afwerking in onze nagelstudio.
Debbie Roelants gelnagels

Debbie Roelants

Miss Belgium kandidate met rode gelnagels als afwerking in onze nagelstudio.

Heeft u vragen? Aarzel niet om ons te contacteren op 016 - 23 85 78

Contact

Klanten zeggen:

Linde is a miracle worker, rescued my nails the other week and made them look beautiful. Thank you.

Linde zorgt niet enkel voor mijn perfecte nagels, maar is zonder twijfel geweldig gezelschap en een ideale invulling voor me-time!

Super leuke zaak! Goede sfeer, super service, prachtige nagels en gewéldige mensen die je nagels prachtig maken. Beter kan het niet!


Beste nagelstyliste in leuven!


Linde werkt snel en grondig om je de beste gel-manicure te geven die zeker drie weken houdt! De fijne babbel en toffe sfeer krijg je er zo bij!

Prachtige nagels, uitstekende service en altijd een gezellige babbel! Gewoon top!

Prachtige zaak! Ik krijg hier keer op keer super mooie nageltjes! Kwaliteit is hier een levensstijl! Ik ben steeds opnieuw fier met deze prachtnageltjes!

Knappe nagelstudio met vriendelijke bediening en vooral prima werk !

Makkelijk bereikbaar

Beautiful Nails is gelegen in het centrum van Leuven tussen de Bondgenotenlaan en de Diestsestraat.

Ervaring verzekerd

Beautiful Nails is al sinds 2004 een vaste en gewaardeerde waarde in Leuven en omstreken.

In studentenstad Leuven kan je bij Beautiful nails by Linde niet alleen terecht voor mooie nagels, maar ook voor manicures, pedicures, wimperextensions en bijwerking en kleuring van je wenkbrauwen. Wie een all-round beautyzaak van kwaliteit zoekt, is in de Louis Melsensstraat 3 aan het juiste adres.

Belmodo logo

3 adresjes voor perfecte nagelsBELMODO.BE

Beautiful Nails by Linde Leuven Gelnagels Leuven Linde Gelnagels Leuven Linde Gelnagels Leuven Linde Gelnagels Beautiful Nails Leuven Gelnagels Beautiful Nails Leuven Beautiful Nails Leuven Beautiful Nails Leuven Gelnagels Nagelstudio Leuven

Vaak Gestelde Vragen inzake gelnagels

Wat zijn gelnagels?

Gelnagels zijn een langdurige vervanging van de klassieke nagellak met als bijkomende voordelen een grotere stevigheid, flexibiliteit en langdurende glans. In tegenstelling tot een klassieke nagellak die na 2 dagen begint af te bladderen, houden gelnagels ongeveer 2 tot 3 weken met uitlopers tot 4 weken (en soms langer). De gel wordt met een penseel in 3 laagjes opgebouwd die elke keer worden uitgehard onder een UV lamp. Uw eigen nagels kunnen worden verstevigd met een laagje gel of uw nagels kunnen worden verlengd door middel van tips.

Beschadigen gelnagels uw eigen nagels?

Neen, het aanbrengen van gelnagels beschadigt uw eigen, natuurlijke nagels niet. Echter, volgende voorwaarden dienen hiervoor vervuld te zijn:

 • Het gebruik van professionele producten.
 • Het aanbrengen van de gel gebeurt op een professionele en hygiënische manier.
 • Een goede ervaring en opleiding van uw nagelstyliste

Welke afwerkingen zijn mogelijk?

De volgende afwerkingen zijn mogelijk met gelnagels:

Afwerking gelnagels Meer info
French Manicure Meer info
Diverse kleurgels Voorbeeld
Naturel Nails
Nail Art Meer info
Airbrush Nagels Meer info
Verlengingen met tips Voorbeeld

Is het plaatsen van gelnagels pijnlijk?

Wanneer uw nagelstyliste uw gelnagels op een professionele en correcte manier plaatst, is dit volledig pijnloos (hoogstens ervaart u wat ongemak op een zeer warme dag door de combinatie met de warmte van de UV-lamp). Wanneer u toch pijn ervaart tijdens of na de behandeling, werd uw nagelplaat waarschijnlijk beschadigd. Dit is meestal het gevolg van onervarenheid en/of een incorrecte techniek van uw nagelstyliste. Uw nagels mogen niet rood of pijnlijk aanvoelen tijdens/na een behandeling.

Ook het gebruik van verkeerde (Chinese) producten kan een pijnlijk gevoel aan uw nagels veroorzaken. De gel wordt immers in bepaalde landen weliswaar zeer goedkoop, maar zonder kwaliteitscontrole en met schadelijke bestanddelen gefabriceerd.

Gelnagels verwijderen?

Wanneer u gelnagels wilt laten verwijderen, is het verstandig dit op professionele manier te laten doen. Beautiful Nails kan naast het zetten van gelnagels ook uw gelnagels op professionele wijze verwijderen. Wij zorgen er voor dat uw natuurlijke nagels geen schade oplopen. De nagel is namelijk opgebouwd uit meerdere lagen en als u de gelnagel er zelf afprutst, kan u de natuurlijke nagel beschadigen met als gevolg dunne, broze en breekbare nagels.

Kan ik mijn dagelijkse bezigheden uitoefenen met gelnagels?

Gelnagels zijn sterker dan uw eigen, natuurlijke nagels. U kan dus al uw dagdagelijkse bezigheden doen zonder bang te zijn voor ingescheurde of gebroken nagels. Of u nu werkt, kookt, poetst of in de tuin werkt, uw nagels zullen mooi, stevig en glanzend blijven.

Natuurlijk moet je bij het plaatsen van je kunstnagels wel op de lengte letten. Immers (heel) lange kunstnagels zullen moeilijk(er) werkzaam zijn indien je veel actief met je handen bezig bent. Dan is een iets kortere kunstnagel natuurlijk een oplossing.