Antiallergische gelnagels en gellak Leuven
French manicure antiallergisch
Hypoallergene gelnagels Leuven
Hypoallergene gel Leuven
Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 18:00
Zondag
Gesloten

Contacteer ons(016) 23 85 78

Anti-allergische gelnagels

Onze nagelstudio beschikt over gels zonder acrylaten

Net zoals mensen allergisch kunnen zijn aan pollen (hooikoorts), sommige shampoos, bodylotions of mascara, reageert een zeer kleine minderheid van de mensen op het acrylaat bestanddeel in gels.

Meestal gebeurt dit met acrylnagels (dewelke onze nagelstudio niet aanbiedt), maar sporadisch heeft iemand ook een allergie aan gels. Dit uit zich vooral in jeuk aan de vingertoppen.

Onze nagelstudio heeft als één van de weinige nagelstudio's in België een assortiment aan anti-allergene gels in het gamma, waardoor iemand die allergisch is, toch een French manicure of kleurengel kan dragen.

Verschil met gewone gelnagels

Het aanbrengen van een antiallergische gel is technisch moeilijker dan een standaard (kleuren)gel. Als klant zal u uiteraard het verschil niet opmerken in aanbrengingswijze of resultaat, maar het aanbrengen van acrylaten vrije gels vereist een hoge mate van technische deskundigheid. Dit (alsook de kostprijs) is ten andere één van de hoofdredenen dat de meeste nagelstylistes niet werken met antiallergische of hypoallergene gels.

Prijs van antiallergische gels

Beautiful Nails heeft er voor gekozen om de hogere kostprijs van de antiallergische gels niet door te rekenen aan u als klant. Echter houdt dit wel in dat we niet alle kleuren kunnen aanbieden, dewelke we weliswaar wel in 'normale' gels voorradig hebben.

Beautiful Nails by Linde Leuven
Beautiful Nails Leuven
French Manicure
French Manicure
Kleuren gels
Kleurgels
Beautiful Nails Leuven
Beautiful Nails Leuven
Kleuren gels
Colour Gelnagels
Kleuren gels
Colour Gels

Meer over allergieën

Acrylnagels houden zeker meer risico in

Acrylnagels houden meer risico in, gelet op de methode. Het monomeer in acryl is veel vluchtiger. Gel is een meer stroperig product waarbij eigenlijk geen echte chemische reactie meer wordt gecreëerd, zoals bij acryl wel het geval is. Een van de redenen dat onze nagelstudio niet met acryl werkt!

Anti-allergische gels

Allergie

Hypo-allergene gellak Shellac

Hypo-allergene gellak

Onze nagelstudio gebruikt de Shellac-gellak van CND. Niet alleen een uitstekend merk van gellak, maar tevens is deze gellak hypo-allergeen!
Anti-allergische gelnagels

Een identieke nagellook

Anti-allergische gels zorgen eveneens voor een langdurig resultaat. Tot een week of 3 tot 4 zijn uw nagels steeds glanzend en mooi van kleur.

Aarzel zeker niet om ons te contacteren op (016) 23.85.78 indien u meer inlichtingen wenst inzake antilallergische gelnagels!