Threading epilatie Leuven
Threading wenkbrauwen Leuven
Wenkbrauwen Leuven
Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 18:00
Zondag
Gesloten

Contacteer ons(016) 23 85 78

Wenkbrauwen

Epilatie en verven van de wenkbrauwen & Sleek Brows
POPULAIR
Wenkbrauw threading Leuven Epilatie techniek

Wenkbrauw ThreadingDe populaire epilatie techniek

Geen was en geen pincet! Met katoengaren worden uw wenkbrauwhaartjes vakkundig geëpileerd, zonder product of de huid rond uw ogen te belasten!

Wenkbrauwen verven

Wenkbrauwen kleurenVoor dunne/lichte wenkbrauwen

als u lichte ogen hebt, zal een wat donkere kleur uw ogen veel mooier naar voren laten komen. Het verven zorgt ook voor een vollere look bij lichte wenkbrauwen.

Sleek Brows wenkbrauw herstel

Sleek browsHerstellen van wenkbrauwen

Sleek Brows 3D Brow Building laat ons toe om uw wenkbrauwen (volledig) te herstellen. We kunnen de volheid en definitie van uw beschadigde wenkbrauwen zelf bepalen.

Epilatie van de wenkbrauwen

Wenkbrauwen epileren

Tot op het haartje precies ...

Niet-bijgewerkte wenkbrauwen zijn volledig uit de mode! Wenkbrauwen hebben tegenwoordig een natuurlijke en harmonieuze lijn. Uw wenkbrauwen in de juiste vorm brengen kan uiteraard veel goed doen voor je gezicht: Het kan extra aandacht naar je ogen brengen en geeft je gezicht een open uitdrukking. De vorm van je wenkbrauwen is immers bepalend voor je gelaatsuitdrukking.

Contacteer ons
Wenkbrauw epilatie met draad Leuven
Wenkbrauw epilatie met draad Leuven

Wenkbrauwen Threading

Wenkbrauw epilatie met een touwtje

Tegenwoordig is wenkbrauw threading één van de populairste manieren van epileren. Met deze epilatie methode kunnen uw wenkbrauwen niet alleen mooi in model worden gebracht, het zorgt er ook nog eens voor dat de verwijderde wenkbrauwhaartjes veel langer wegblijven en dunner teruggroeien.

Threading is een manuele, van oorsprong Oosterse methode om wenkbrauwen te epileren met een draadje die de laatste jaren steeds populairder wordt in het Westen. Door middel van deze specifieke techniek met een katoenen draad, kan Beautiful Nails Leuven uw wenkbrauwen epileren zonder producten (geen irritatie) op een zeer effectieve manier aangezien echt alle haartjes worden verwijderd.

Contacteer ons

Wenkbrauw threading voordelen

Langdurig resultaat

In tegenstelling tot scheren/ontharingscremes, wordt bij deze epilatie-techniek de wortel uit het zakje getrokken, waardoor er weer opnieuw een haartje zal moeten ontstaan vanuit een nieuwe wortel. Dit proces heeft tijd nodig.

Geen irritatie

Wie een huid heeft die gevoelig is voor roodheid of jeuk, kan er voor kiezen om wenkbrauw threading te gebruiken aangezien er geen kunstmatige producten of ingrediënten worden gebruikt bij deze epilatie-techniek.

Minder pijnlijk

De hoeveelheid pijn die ervaren wordt bij een wenkbrauw ontharingsmethode variëert van persoon tot persoon, maar wie die de voorkeur geeft aan wenkbrauw threading, gelooft dat het één van de minst pijnlijke epilatie methoden is.

Verven van de wenkbrauwen

Wenkbrauwen verven

Tot op het haartje precies ...

Zijn uw wenkbrauwen met de jaren wat dunner geworden? Of hebt u volle wenkbrauwen maar zijn ze (te) licht van kleur? Door het kleuren van uw wenkbrauwen krijgt u een expressievere uitdrukking. Veel vrouwen met hele lichte wenkbrauwen kiezen er vaak voor om de wenkbrauwen te laten verven: De wenkbrauwen zijn dan vanaf de aanzet egaal donker. De verf wordt ook als basis onder mascara gebruikt of voor een natuurlijke oogopslag. Het resultaat vervaagt slechts geleidelijk.

Contacteer ons
Verven Wenkbrauwen Leuven

Sleek Brows wenkbrauw (re)constructie

Sleek Brows

No pencils, stencils, powders or fibers

Suitable for those with good eyebrows or no eyebrows at all!

Lasting on average 2 - 3 weeks!

Exclusief te Leuven Meer informatie

Sleek Brows Building

(Re)constructie van uw wenkbrauwen
Sleek Wenkbrauwen Leuven

Onze nieuwe, revolutionaire 3D Brow Building staat ons toe uw wenkbrauwen weer volledig te reconstrueren. Het resultaat is een volheid en definitie die niet kan worden bereikt met regelmatige wenkbrauw verzorging of make-up te. Zo wordt een waterdichte en vlekvrij wenkbrauw gemaakt op basis van de natuurlijke vorm wat resulteert in vollere, dikkere, weelderige wenkbrauwen die ongeveer 2-4 weken houden.

Vergelijkbaar met permanente makeup

Echter geen platte wenkbrauwen maar 3-dimensionaal.
Sleek Wenkbrauwen Leuven

Het bereikte resultaat is vergelijkbaar met permanente makeup behalve dat het 3 dimensionaal, pijnloos en niet-invasief is. Wij stylen uw look op maat en SLEEK BROWS is zowel geschikt voor personen die van nature goede wenkbrauwen hebben als voor personen die lijden aan gedeeltelijk of volledig wenkbrauw verlies.

Haartjes op uw natuurlijke wenkbrauwen

Voor degenen die van nature goede wenkbrauwen hebben
Sleek Wenkbrauwen Leuven

Sleek Brows heeft geleid tot 2 volledig nieuwe concepten in de beauty-industrie:

De eerste optie is voor degenen die van nature goede wenkbrauwen hebben, of verdunnende wenkbrauwen en willen werken aan de vorm en volheid van de wenkbrauwen. In dit geval brengen we speciale haartjes aan op de de natuurlijke wenkbrauw-haartjes. Dit creëert de gewenste look die tevens lang blijft.

Textuur-verf

Bij gedeeltelijk of volledig verlies van wenkbrauwen
Sleek Wenkbrauwen Leuven

Sleek Brows heeft geleid tot 2 volledig nieuwe concepten in de beauty-industrie:

De tweede optie is voor degenen die geen wenkbrauwen hebben of personen die gedeeltelijk verlies ervaren. In dit geval wordt een speciale verf in lijnen aangebracht op de huid waar er geen haren zijn. Het geeft een lichte textuur en laat klanten toe om hun natuurlijke wenkbrauwen te laten groeien met het gebruik van de wenkbrauw serum.

Louis Melsensstraat 33000 Leuven

016/23.85.78Aarzel niet om ons te contacteren

FacebookVolg onze studio